Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ένα αντικείμενο που θυμίζει "UFO, που βρέθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας , έχει προβληματίσει πολλούς.


ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ UFO;                                 


Μια σουηδική αποστολή, που καταδύθηκε για να το εξερευνήσει, τελικά βγήκε στην επιφάνεια με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.

Καλύπτεται σε αιθάλη, και βρίσκεται στο τέλος ενός διαδρόμου 300 μέτρων.
 Στις 19 Ιουνίου του 2011, μια ομάδα σουηδών κυνηγών θησαυρών είχε σκοπό να ασχοληθεί με την διερεύνηση του πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας με σόναρ, όταν παρατήρησε μια παράξενη, δισκοειδή δομή σε βάθος 90 μέτρων.
 Οι διεθνείς εμπειρογνώμονες δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τις εικόνες του σόναρ. Το 2012, μετά από μήνες προετοιμασίας, η ομάδα Χ Ωκεανός, όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους, επέστρεψε για να διαλευκάνει το μυστήριο.
 Τελικά, δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία απάντηση.
Το ογκώδες αντικείμενοέχει ύψος 4 μέτρα εξέχοντας πάνω από το βυθό της θάλασσας και είναι περίπου 60 μέτρα σε διάμετρο. Τα μέλη της αποστολής το περιγράφουν ως κάτι στρογγυλό, με δαντελωτές άκρες και κοίλες πλευρές - που μοιάζει με ένα "τεράστιο μανιτάρι" ή, αν θέλετε, με το Millennium Falcon, τοδιαστημόπλοιο από το Star Wars. Το κεντρικό τμήμα του αντικειμένου έχει μια οπή με "σχήμα αυγού" που οδηγεί στο εσωτερικό του. Γύρω από την τρύπα, βρήκαν περίεργης όψης κυκλικά πετρώματα που φαινόταν σχεδόν "σαν μικρά τζάκια» με πέτρες που καλύπτονται από "κάτι που μοιάζει με αιθάλη.
Δεδομένου ότι ηφαιστειακή δραστηριότητα ποτέ δεν έχει αναφερθεί στη Βαλτική Θάλασσα, το εύρημα γίνεται ακόμα πιο παράξενο", δήλωσε ο Lindberg, σε δελτίο τύπου στο OceanExplorer.se.
 Μια άλλη παρατήρηση που μέκαναν οι ερευνητές και είναι πολύ σημαντική, είναι ότι το αντικείμενο φαίνεται σαν να σύρθηκε 300 μέτρα στον βυθό πριν σταματήσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε απάντηση για το τι είναι το αντικείμενο ούτε γιατί μοιάζει με το Millenium Falcon. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου