Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ξεπέρασε τα εσκαμμένα

Είναι περίεργο το κλίμα που επιθυμεί να δημιουργήσει ο πρωθυπουργός. Αποφάσισε ξαφνικά να μας απειλήσει με προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, την στιγμή που διαθέτει, άνετη πλειοψηφία στη Βουλή, έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και περικοπών -που είναι για άλλους αναπόφευκτο, για άλλους όχι- και έχει μπροστά του τρία χρόνια θητείας.
Αντί να κάθεται να ασχολείται τόσο πολύ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καλό θα ήταν να ασχολείται και να απασχολείται με την έξοδο της χώρας μας από το οικονομικό αδιέξοδο.
Όλες οι κυβερνήσεις, αν και δεν το έλεγαν ευθέως, ασχολούνταν και τους ενδιέφερε το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτή τη φορά όμως ο κ.Παπανδρέου ξεπέρασε τα εσκαμμένα και έφτασε να εκβιάσει όλους τους έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ντε και καλά τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Λες και αυτοί είναι οι μόνοι άξιοι.
Ο κ.Παπανδρέου έχει μπροστά του τρία χρόνια θητείας, πρέπει να σχηματίσει την ικανότερη δυνατή κυβέρνηση και να αντιμετωπίσει το μείζον πρόβλημα, όχι να μπλέξει ανεύθυνα τη χώρα σε μια πολιτική περιπέτεια.
Αφού ο πρωθυπουργός μας έχει πει πολλές φορές ότι έχει επιλέξει το σωστό δρόμο γιατί αγχώνεται τι θα ψηφίσουν οι έλληνες πολίτες στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου